dimarts, 7 de juliol del 2015

Línies d'acció per als propers sis anys

eucaristia presidida per la nova congregació general
El dia ha començat amb una eucaristia presidida pel General i pels seus nous assistents. Ha dedicat l'eucaristia als infants.
En la primera sessió hem dialogat encara sobre la Pastoral i la Cultura Vocacional, amb un diàleg obert sobre aquest tema.
Juan Carlos Sevillano presenta les línies sobre Formació Inicial

Intervenció d'un secretari, Carles Such en aquest cas
A continuació passem a una segona clau de vida, el de la Formació Inicial, amb una presentació de Juan Carlos Sevillano, responsable d'aquest tema, un diàleg dins de cada taula i una posada en comú.
Després d'aquesta posada en comú hem anat a dinar.
Després de dinar el mateix Juan Carlos Sevillano presenta el Directori de Formació Inicial, que va ser aprovat "ad experimentum" fa sis anys, i que ara, després d'haver-se enriquit, es presenta a l'aprovació del Capítol. És aprovat per quasi unanimitat. Segueix un diàleg obert sobre el tema de la Formació Inicial de l'escolapi.
Passem a la tercera clau de Vida, la de la vida comunitària. Javier Negro presenta el document sobre vida comunitària. Es fa un debat per taules i posada en comú, seguit d'un diàleg obert sobre el tema de vida comunitària. I per acabar sobre aquesta clau de vida, es fa una taula rodona en la que quatre religiosos exposen la seva experiència: Jozsef Matras de Polònia, Juan Maria Puig de Brasil, Christian Ehemba d'Àfrica de l'Oest i Daniel Hallado de Betània.
Taula rodona: d'esquerra a dreta, Jozsef Matras, Juan Maria Puig,
Christian Ehemba i Daniel Hallado

moment de pausa 

moment de pausa
Aprofitant el temps lliure
Josep Maria Canet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada